maanantai 8. maaliskuuta 2021

Tamperelainen moniosaaja tunnettu humanisti suomalaisuuden edistäjänä Tampereella ja kokonaisen Suomen palauttajana Seppo Lehto kuntavaaliehdokas valkoisen tulevaisuuden ja Suomen asialla Tampere

Kuvateksti: Herran siunausta kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere vapaussoturi@gmail.com yhteydenotot


Tervetuloa Tampereen kuntavaalien kristillisen valkoisen Suomen ehdokaslistalle kuntavaaliehdokas Lehto Seppo 

Kuntavaalien ajankohtaa siirrettiin 13.6.2021 päivälle. Toimitaan sen mukaan: Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon uudistajana, missä murskataan punikkivalheet "sisällissodasta" ja totuus kommunismin hyveistä = kiroista Tampereen ja Suomen taakkana esim Lenin museo uudistettava kertomaan kommarien tuhoista Suomelle! 

Tamperelainen moniosaaja tunnettu humanisti suomalaisuuden edistäjänä Tampereella ja kokonaisen Suomen palauttajana Seppo Lehto kuntavaaliehdokas valkoisen tulevaisuuden ja Suomen asialla Tampere. Ole sinäkin?

Kansallinen armeijamme on riittämätön. Huoltovarmuus on menetetty taitamattomien ryssäläisbryssäloisten toimin. Nato-jäsenyys takaa taistelujen jatkuvan vaikka tutkaverkostomme sammuisi:


--------------------
Kuntavaalit Tampereella 2021. Osallistukaa Suomen pitämiseen suomalaisena.

Estäkäämme Tampereen ja Suomen islamisoittaminen:

https://kuntavaalit-tampereella.blogspot.com/
-----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti